IZAZOVI

OSTANITE KOD KUĆE

IZAZOVI

Savez školskih sportskih društava

Šibensko-kninska županija

POSTANI I TI DIO IZAZOVA

Drage učenice i učenici,

Situacija u kojoj smo se svi skupa našli natjerala nas je da se iz dvorana i učionica premjestimo u naše domove. Prekinuta su vaša sportska natjecanja koja ste tako željno iščekivali i za koja ste se spremali. No, tu se ništa ne može, svi smo u istom problemu. Stoga smo mi, kao vaši nastavnici, pokušali pronaći neke nove  putove za zadovoljavanjem vaših sportskih potreba.

Pokrećemo serijal od 4 izazova u kojima ćete sudjelovati svi vi koji želite. Svaki izazov je vezan za obilježavanje nekog dana u godini. Uključivši se u izazove imate mogućnost osvojiti i nagrade.

Nagrade će osvojiti onaj tko dobije “prolaznu ocjenu” od žirija (profesori) i najveći broj lajkova na svoj uradak. Naravno, izazovi će se bodovati po kategorijama:

I.kategorija – učenici od I. do IV. razreda OŠ

II.kategorija – učenici od V. do VIII. razreda OŠ

III.kategorija – učenici srednjih škola

Svoje radove slati će te u grupu Izazovi na facebook stranici Saveza školskih sportskih društava. Tamo će ih pregledati profesori i objaviti ih u istoj grupi.

Imat ćete otprilike dva tjedna za skupljanje lajkova, a kad izazov završi, zbrojit će se bodovi i proglasiti najbolji uradci. Sve će biti popraćeno i na našoj web stranici Saveza.

01

PLEŠI, LIKE TI SE SMIJEŠI

Prvi izazov vezan je za Svjetski Dan plesa koji se obilježava 29. travnja svake godine. Izazov počinje od sada i traje do 30.4.2020. godine.
Vaš zadatak je da sami osmislite jednu kratku plesnu točku u trajanju do  jedne minute (sami ili uz pomoć svojih ukućana), snimite se kako je izvodite i pošaljete svoj uradak na grupu Izazovi.